welkom in restaurant bel-etage

welkom

Meesterkok Fabrice Vuillemin heet u welkom in zijn gezellige restaurant vlakbij de Lippenslaan.

Een onvergetelijke avond staat u te wachten, in een decor waar niets aan het toeval werd overgelaten: een warme inrichting, subtiel servies, op maat gemaakte messen, comfortabele designstoelen, gezellige tafels, sfeervolle gedimde verlichting.

De keuken en de zaal: Fabrice kent het klappen van de zweep. Al 18 jaar lang geeft hij elke avond het beste van zichzelf in een echte onemanshow. Van aperitief en hapjes serveren tot gasten verwelkomen, van het bereiden van geraffineerde gerechten tot het serveren van wijn: Fabrice doet het allemaal met de gepaste flair!

Wijnen zijn één van Fabrice zijn passies. In de loop der jaren is hij erin geslaagd een wijnkaart samen te stellen om "u" tegen te zeggen. Of u nu een grand cru wenst, of een frisse wijn van een kleine wijnboer, Fabrice helpt u de juiste fles vinden bij het gerecht dat u gekozen hebt.

De keuken is seizoensgebonden. Op de markt kiest Fabrice elke ochtend enkel voor kwalitatieve en dagverse producten. Doordachte en perfecte combinaties zijn dan ook z'n handelsmerk.

Laat u een paar uur onderdompelen in pure en verfijnde luxe. Fabrice verrast u telkens weer!

praktisch

Restaurant Bel-Etage
Gulden Vliesstraat 13
8300 Knokke-Heist

Tel. 050 62 77 33

Open elke avond - woensdag gesloten.

Reservatie gewenst, gelieve te telefoneren voor 19u.

Aarzel niet om de dag zelf nog te telefoneren, het kan altijd zijn dat andere gasten hun tafel annuleerden.

Mogen wij vriendelijk vragen om steeds te verwittigen indien u niet kunt komen.

's Middags enkel open mits reservatie de dag voordien.

menu

Het menu is seizoensgebonden en wordt dagelijks aangepast.

U kunt ook gerechten à la carte kiezen.

Een vegetarisch menu is eveneens mogelijk.

Prijzen:

hapje, 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, dessert of kazen (+ €10): €59

hapje, 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, dessert of kazen (+ €10): €69

volledig menu, dessert of kazen (+ €10): €79

supplement dessert en kazen: + €15

- voorbeeldmenu -

Tomaat | garnalen

gluten | noten

Rundscarpaccio | eendenlever | salade

gluten | noten

Kreeft | jonge tarbot | asperges | zeekraal | bisque

schaaldieren | vis | lactose

Zeebaars | mosterdkorstje | fijne kruidensaus

vis | lactose

Lamsfilet | groene asperges | thijmsaus

zaadjes | selder

"Pavlova" | aardbeien | rabarber | limoen

eieren| lactose | gluten

Kaas | Luikse siroop | toasts

lactose

galerij

pers

2016